15. mai 2008

ELUS!

Annan kõigile teada, et olen elus!!


Saabusin Türki juba üle kuu aja tagasi, aga ei saa sellest õieti arugi, sest ilmad on sellised jahedavõitu. Ja see tegelikult ongi hea! Ma ei kannata kuumi niiskeid päevi, mil ei taha ninagi konditsioneeritud toast välja pista.


Alanya on ilus, suur linn, kus elab ka kohalikke inimesi, mitte nii nagu Kemeris, kus 3 aastat viibisin. Kemerist võib leida tõesti vaid turiste ja siis ka neid, kes neid teenindavad. Kuigi olen muidugi rahul ka Kemeris viibitud ajaga, sest juhtus väga palju head ja inimesed on igal pool toredad.


Elan Alanya kesklinnas Atatürgi nimelisel peatänaval Papaya apart hotellis. Vaade on 13.saj. ehitatud linnusele, mis asub kõrgel poolsaarel.


Alanya ümbrus on täis tipitud antiiklinnu ja ilusaid jõgesid-koski. Kui aga vähegi aega on, sõidan linnast välja ja uurin kohalikku elu lähemalt. Tööd on aga küllaltki palju esialgu olnud, nii et olen jõudnud vaid Sidesse ja Manavgatti. Side on suuuuuur antiiklinn, mis enamasti väljakaevamata. Teater on ikka veel püsti ja seal korraldatakse igal suvel muusika- ja tantsuetendusi. Need hakkavadki juba mai lõpus pihta.


Manavgatist voolab läbi jõeke, mis vahepeal muutub suureks roheliseks kanjoniks ja on täis ka koski - ilus.



1 kommentaar:

mererohi ütles ...

Mis ilus pilt : )